Vår ekspertise - endring og transformasjon

ICG er et europeisk konsulentteam med sentraleuropeiske og skandinaviske røtter. Sammen med ledere og ansatte utvikler vi bærekraftige transformasjonsprosesser. Våre oppdragsgivere er fremtidsrettede bedrifter og offentlige organisasjoner som ønsker å flytte på noe. Vi er erfarne endringseksperter som er fullt engasjert i oppgavene dine – med faglig ekspertise, følelser og uten dikkedarer.

140 Konsulenter

Vi arbeider ved å kombinere toppmoderne ekspertise og systemisk sosial kompetanse.

Vårt team

12 Europeiske land

Vi lever en felles tilnærming med lokal forståelse og en felles europeisk tankegang.

Våre steder

40 År med erfaring

Vi har mange års praktisk erfaring og jobber med innovative, fremtidsrettede metoder.

Referanseoversikt

Vår suksesshistorie

1983

En oppstart i Graz

Stiftelse av oppstarten Infora ved universitetsassistentene Manfred Höfler og Norbert Herbst med fokus på organisasjonsutvikling og IT-organisasjoner.

1984

Konsulentekspertise for Finland

Innotiimi was founded in Finland by Kari Helin and Arto Helin, focusing on innovation and team development.

1990

Suksess i Østerrike og Finland

Infora Østerrike har vokst: 18 ansatte gjennomfører spennende prosjekter. Samtidig blir Innotiimi Finland kjent for nye innovasjonsmetoder.

2001

Fra Østerrike til Ungarn

ICG Hungary ble grunnlagt sammen med Szolt Szabo-Jilek og Zoltan Marton. Det ungarske selskapet vokser raskt til 10 konsulenter og fokuserer på Lean og organisasjonsutvikling.

2003

Inn i det tyske markedet

De første prosjektene førte til etableringen av en liten gruppe konsulenter i Tyskland. Mer erfarne konsulenter legger til sin kompetanse til ICG.

2004

Ekspansjon i Europa

Nye partnere i Ungarn, Romania og Bulgaria åpner markedet for Sørøst-Europa, hvor endringsrådgivning er mindre utviklet ennå.

2010

Infora blir ICG

Vår vekst resulterer i en ny forretningsmodell og en ny merkevare: ICG Integrated Consulting Group. Sammen med Stefan Posch ble også ICG Innovation grunnlagt som skapte en ny profesjonell bro til Innotiimi.

2012

En oppstart i Praha

De tsjekkiske Lean-ekspertene Milan Gazdik og Libor Cadek tar med sin oppstartsevne til ICG og kombinerer kunnskapen sin med endringsekspertisen. I dag jobber et team på 12 personer i Praha og et nytt sted i Bratislava er under bygging.

2013

Innovasjon fra nord

Det vennskapte Innotiimi-teamet med mer enn 25 konsulenter fusjonerer med ICG. Konsolideringen styrker gruppenes kunnskap om innovasjon, endringsledelse og ledelse – på skandinavisk vis.

2016

ICG utvider til Slovakia

Vi utvider til Slovakia – en ny filial, ICG Slovakia, etableres i Bratislava. Teamet støttes av lokale eksperter.

2017

Nye globale partnerskap

Schaffer Consulting fra USA, Innova fra Kina og Rijnconsult fra Nederland er selskaper vi har samarbeidet med i flere år nå. I 2017 styrkes partnerskap for å kunne tilby svært profesjonelle konsulenttjenester for globale aktører fra én enkelt kilde.

2020

JOINT VENTURE I NEDERLAND

Etter mange års nært samarbeid med Rijnconsult, blir joint venture-selskapet ICG Rijnconsult stiftet.

Er du interessert i å høre mer?